Afio mai i la matou 'upega tafaʻilagi!

Aisea filifili SPC fola mo faʻafouga?

Faʻaleleia o fola

O le a le ituaiga fola e te faʻaaogaina i lou fale? fola laupapa mautu, inisinia fola poʻo laminate fola?

Na e feagai ma faʻafitauli eseese ma latou? Faʻaleagaina e le vai, vaʻaia, poʻo le le lelei tausiga, ma isi

Ma ina ia mafai ona aloese mai nei mataupu, suia i le PVC po o le WPC fola. ae o lenei, o loʻo i ai ni faʻafitauli faʻafuaseʻi i ni nai masina talu ona faʻapipiʻi.

Sau e faʻataʻitaʻi le lala fou o oloa tuʻufaʻatasia, o loʻo faʻaigoaina faʻapea o le "core rigid" ua faʻaigoaina o le SPC (solid polymer core) .i luga, o le SPC e tutusa ma oloa a le PVC, e ui lava e eseese i le tuʻufaʻatasiga ma le fausiaina. O le XXXX o se tasi foʻi o fale gaosi muamua na fausia le SPC fola talu mai le 2016.

O le faʻavae autu o oloa SPC o loʻo maualuga lona maualuga faʻamau o papaʻamu, o le maualalo o faʻatulagaina o le PVC ma leai ni foaming agents, e mafua ai ona manifinifi, lapoʻa, ma mamafa mamafa autu. O le maopoopo uiga o le SPC o lona uiga o le foloa mafai ona faʻapipiʻi luga subfloors ma laʻititi le atoatoa ma le laʻititi poʻo le foloa sauniuni-faʻateʻa le atoatoa mai telegraphing e oʻo i le fogafale. fola keramika i luga o fola e aunoa ma le valiina o ufiufi ia laina gaosi.

Nei lelei uma faia SPC fola o le a sili fofo mo le toe faʻafouga.

Na maitauina e le au faʻatau le lautele o fofo ma taugofie na saunia e SPC LVT, ma na vave ona faʻatupulaia le faʻatauina o le SPC LVT.

Faʻapea foi ma le kiliki faiga, SPC fola mafai ona faapipii faigofie ma vave. Leai se kelu poʻo isi faʻapitoa togafitiga, na o le faʻaaogaina o se naifi ma se samala paʻu, e mafai ona tatou faʻamaeʻaina le toe faʻaleleia o fola i lo matou fale i le na o le tasi le aoauli. I le fausiaina poʻo galuega faʻafouina, o lenei lelei fesoasoani tele i le faʻapuupuuina o le taimi o poloketi vaitaimi.

E le gata i lea, o le SPC fola e faʻasao-faʻalelei. O le SPC fola e toe faʻaaoga ma e mafai ona talepeina i le pauta. Ona mafai ai lea ona tatou faʻaaogaina iina i le gaosiaina o SPC fola poʻo isi oloa a le PVC. e le afaina ai le siosiomaga.

SPC FLOORING o se faʻaleleia ma le faʻaleleia o Regular Luxury Vinyl Tiles (LVT), o mea autu o le SPC o le natura limestone efuefu, polyvinyl chloride ma stabilizer lea tuʻufaʻatasia e se vaega faʻapitoa e aumai ai ia matou se sili tuʻufaʻatasia mea.

SPC FLOORING o le fou augatupulaga o fola ufiufi, e faʻaalia:

* mautu

* maualuga faʻatinoga

* Atoa vai-tetee

* maualuga mautu autu mautu

* tetee tetee

* faigofie faʻapipiʻi luga eseese ituaiga o foloa faavae, a le sima, keramika poʻo fola oi ai nei.

* o le autu formaldehyde leai se totogi, atoa saogalemu fola e ufiufi ai mea mo uma nofoia ma lautele siosiomaga.

 


Taimi Post: Sep-24-2021